OBS!! Alle atleter skal eksplit tilmelde sig træning hos Mikkel. OBS!!

Træning

Mellemholdet

For de 6-11 årige

På Mellemholdet trænes de fleste af atletikken mange discipliner, men der er også stadig plads til lidt sjov og ballade. De fleste børn finder deres favorit disciplin(er), og har de lyst, er der også mulighed for at udforske deres evner til en række af de åbne stævner, som GIK deltager i.

Mellemholdet træner som udgangspunkt på atletikbanen ved Stadion året rundt, men i vinterperioden foregår træningen om onsdagen primært indendørs i hallen på Øregaard Gymnasium. Vi anbefaler, at børnene altid møder til træning i tøj, der er tilpasset vejret – gerne lag-på-lag, så der kan tages af og på efter behov. Til indendørstræning medbringes endvidere indendørssko.

Trænere
Mikkel og Freja

Træningstid og sted
OBS! OBS! Grundet Corona skal alle atleter eksplicit tilmelde sig træning hos Mikkel
Onsdag fra 17-18:00  – Atletikbanen ved Stadion
Mandag fra 18-19:30 (for de 9-11 årige, der har lyst til noget ekstra) – Atletikbanen ved Stadion

Meld dig ind

Storeholdet

For de 12+ årige

På storeholdet trænes der seriøst med atletikken. De enkelte atleter på storeholdet har ofte en eller få discipliner, som de excellerer indenfor, og om end der også er fokus på at komme rundt i de mange discipliner, opfordres atleterne til at træne målrettet indenfor deres spidskompetencer. En del børn deltager i de mange åbne stævner, men det er helt op til den enkelte atlet. Det forventes dog, at atleter på dette hold tager et vist ansvar for deres egen træning og er i stand til at kunne træne selvstændigt med deres discipliner under vejledning af vores dygtige trænere.

Storeholdet træner som udgangspunkt på atletikbanen ved Stadion året rundt, men i vinterperioden foregår træningen om onsdagen primært indendørs i hallen på Øregaard Gymnasium. Vi anbefaler, at børnene altid møder til træning i tøj, der er tilpasset vejret – gerne lag-på-lag, så der kan tages af og på efter behov. Til indendørstræning medbringes endvidere indendørssko.

Trænere
Mikkel, Jesper, Christian, Mads

Træningstid
OBS! OBS! Grundet Corona skal alle atleter eksplicit tilmelde sig træning hos Mikkel

Mandag fra 18-19:30  –  Atletikbanen ved Stadion
Onsdag fra 18:15-19:30   –  Atletikbanen ved Stadion
Torsdag fra 18-19:30  –  Atletikbanen ved Stadion

Meld dig ind

Voksenatletik

For voksne atleter der gerne vil have adgang til redskaberne

Som noget nyt tilbyder vi selvtræning for voksne atleter, der ønsker adgang til vores redskaber og at træne sammen med andre voksne atleter i klubregi. Vi har sat en fast træningstid, men alternative eller supplerende træningstider kan aftales med vores koordinator, som har adgang til alle redskaber.

Koordinator
Jesper Jørgensen

Træningstid
Torsdag fra 18:30-20

Meld dig ind