21/3 Træning på Stadion :)

Træning

Miniholdet

For de 4-7 årige

På miniholdet tilbyder vi atletik for alle små springmus, hoppetrolde og hurtigløbere. Holdet undervises af nogle af vores dygtige teenage-atleter, som introducerer børnene til atletikken discipliner gennem leg og sjov. Børnene får brugt deres krop, og de får lært nogle gode træningsvaner, som også forbereder dem på den lidt mere seriøse atletik.

Ligesom de ældre børn, træner miniholdet på atletikbanen ved Stadion i sommerperioden, mens træningen i vinterperioden foregår inden- og udenfor Sal A i Nymosehave (Stolpehøj 150). Vi anbefaler, at børnene året rundt møder til træning i tøj, der er tilpasset vejret – gerne lag-på-lag, så der kan tages af og på efter behov.

Ulrikke og Andreas

Træningstid
Tirsdag fra 16-17

Mellemholdet

For de 8-10 årige

På mellemholdet trænes de fleste af atletikken mange discipliner, men der er også stadig plads til lidt sjov og ballade. De fleste børn finder deres favorit disciplin(er), og har de lyst, er der også mulighed for at udforske deres evner til en række af de åbne stævner, som GIK deltager i.

Mellemholdet træner som udgangspunkt på atletikbanen ved Stadion året rundt, om end der i vinterperioden er mulighed for at trække indendørs i Sal A i Nymosehave (Stolpehøj 150), hvis vejret er for dårligt. Vi anbefaler, at børnene altid møder til træning i tøj, der er tilpasset vejret – gerne lag-på-lag, så der kan tages af og på efter behov.

Bo, Rabih, Peter og Ulrikke

Træningstider (vintersæson)
Tirsdag fra 17-18
Torsdag fra 18:30-19:30 for de der har lyst til noget ekstra

Storeholdet

For de 10-15 årige

På storeholdet trænes der seriøst med atletikken. De enkelte atleter på storeholdet har ofte en eller få discipliner, som de excellerer indenfor, og om end der også er fokus på at komme rundt i de mange discipliner, opfordres atleterne til at træne målrettet indenfor deres spidskompetencer. En del børn deltager i de mange åbne stævner, men det er helt op til den enkelte atlet. Det forventes dog, at atleter på dette hold tager et vist ansvar for deres egen træning og er i stand til at kunne træne selvstændigt med deres discipliner under vejledning af vores dygtige trænere.

Storeholdet træner som udgangspunkt på atletikbanen ved Stadion året rundt, om end der i vinterperioden er mulighed for at trække indendørs i Sal A i Nymosehave (Stolpehøj 150), hvis vejret er for dårligt. Vi anbefaler, at børnene altid møder til træning i tøj, der er tilpasset vejret – gerne lag-på-lag, så der kan tages af og på efter behov.

Bo, Rabih, Peter og Ulrikke

Træningstid (vintersæson)
Tirsdag fra 18-19:30
Torsdag fra 18:30-19:30

Voksenatletik

For voksne atleter der gerne vil have adgang til redskaberne

Som noget nyt tilbyder vi selvtræning for voksne atleter, der ønsker adgang til vores redskaber og at træne sammen med andre voksne atleter i klubregi. Vi har sat en fast træningstid, men alternative eller supplerende træningstider kan aftales med vores koordinator, som har adgang til alle redskaber.

Koordinator
Jesper Jørgensen